Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Despre noi


Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Pret
75 RON 2000 RON


Despre noi


BIBI Touring este cea mai iubita agentie de turism din judetul Prahova.

 

Misiunea companiei este sa oferim turistilor nostri consultanta de calitate pentru vacante fericite !

 

Echipa este formata din 15 profesionisti care realizeaza impreuna o cifra de afaceri de aproape trei milioane de euro.
Activitatea a inceput in 1991 cu vanzarea de bilete de autocar pe linii internationale, iar in 1999 s-a adaugat departamentul de turism intern, urmat la scurt timp, de turism international si ticketing.
In 1991 Camera de Comert si Industrie Prahova a acordat locul 1 agentiei BIBI Touring si trofeul de excelenta pentru 10 ani neintrerupti in top.

 

Clientii nostri, peste 17.000 anual, sunt atat simpli turisti cat si intreprinderi si firme din intreaga tara.
Bibi Touring se afla printre primii touroperatori specializati in vacante in Romania.
Reteaua noastra de distributie numara peste 500 agentii partenere la nivel national. Suntem o agentie inovatoare care intotdeauna a lansat ceva nou pe piata turistica. Astfel, BIBI Touring a lansat inca din 2004, pentru prima data in Romania, conceptul „Inscrieri Timpurii” o initiativa curajoasa pentru anul respectiv, dar care astazi este un program national de succes.

 

Specializarea
Suntem specializati in vacante pentru familii cu copii, singura agentie din tara cu aceasta specializare. Acesta este motivul pentru care BIBI Touring a lansat, pentru prima data in Romania, conceptul „BEBE ALL” cu facilitati pentru copii pe grupe de varsta in trei sectiuni: bebe, prichindel si junior. Acum va puteti bucura de gratuitati la cazare, meniuri speciale pentru copii, sterilizatoare de biberoane, carucioare direct de la hotel si multe alte avantaje unice pe piata turistica.>>Detalii<< 


Responsabilitate sociala
Ne-am asumat specializarea si grija fata de copii si acesta este motivul pentru care am actionat, dincolo de mecanisme promotionale, in sustinerea lor sociala prin campanii adresate acestui segment.
Am fost prima agentie partenera pentru Crucea Rosie Romania in campania „Cumperi o vacanta, oferi o speranta” pentru sustinerea micilor sanitari, dovedind astfel ca turismul poate depasi granita unei sejur. Credem in viitorul acestor copii si suntem constienti de faptul ca primul ajutor este necesar oriunde si oricand este nevoie, cu atat mai mult in vacanta, iar copii pot invata de mici astfel de actiuni extrem de utile.
Impreuna cu ProTV am fost alaturi de copiii institutionalizati pentru care am construit campania „Rasarit de soare la mare cu BIBI Touring” prin care 50 de copii din centrele de plasament, pentru care marea era doar o poveste, au beneficiat de o vacanta pe litoral. Este greu de descris in cuvinte uimirea si satisfactia acestor copii ajunsi la destinatie, dar si emotia noastra in toata aceasta campanie alaturi de cei mici
"Vara copiilor" este un alt proiect unic, realizat de Asociatia de Promovarea Turismului Prahova, sustinut de BIBI Touring si Radio Prahova. Un maraton estival realizat in 8 editii saptamanale la care au participat activ peste 1.800 de copii in concursuri de desene pe asfalt, baschet, karaoke, dans, role, footbal, popice, biciclete. Concursuri, premii si multa veselie a fost deviza acestei actiuni prin care am reusit sa aducem soarele si vacanta la Ploiesti.
Toate aceste actiuni ne definesc dincolo de cuvinte. Suntem si vom ramane o agentie tanara, inovatoare, dedicata familiilor cu copii

 

Totul pentru vacante fericite.