Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
ALPIN
Statiuni montane
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel ALPIN
Poiana Brasov

Elegant cu atmosfera prietenoasa potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism precum si pentru familii, Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti. Eleganta si calitatea serviciilor completeaza perfect cadrul natural in care se afla hotelul.Si cum stim ca timpul tau este valoros dorim sa iti oferim aici o experienta unica, total dedicata confortului tau care sa iti bucure toate cele 5 simturi!


  • Parcare gratuita
  • Masa : Breakfast
  • Camera : DBL
Camera Data intrare Data iesire Nopti Tip masa Pret/persoana Transport
-
DBL 04-01-2018 11-01-2018 7 Breakfast 1983 RON individual
App Executive 04-01-2018 11-01-2018 7 Breakfast 2149 RON individual
  • Parcare gratuita

Elegant cu atmosfera prietenoasa potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism precum si pentru familii, Alpin este mai mult decat un hotel de 4 stele: este o experienta pe care trebuie sa o traiesti.

Eleganta si calitatea serviciilor completeaza perfect cadrul natural in care se afla hotelul.Si cum stim ca timpul tau este valoros dorim sa iti oferim aici o experienta unica, total dedicata confortului tau care sa iti bucure toate cele 5 simturi!

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.