Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Belvedere
Revelion 2018
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel Belvedere
Baile Govora

Localizare: Hotel Belvedere de 3 stele, este situat in statiunea Govora, intr-o zona ce ofera o panorama splendida asupra orasului. Este alergerea ideala atat pentru week-end-uri, vacante de odihna cat si pentru sejururi de tratament, atat pentru team building-uri cat si pentru tabere, cantonamente, cursuri sau conferinte.

 

Dotari generale: Restaurant (94 locuri), terasa (64 locuri), bar de zi (20 locuri), lift, parcare, parc propriu, foisor, sala de conferinte (80 locuri), baza de refacere (cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare), internet.

 

Dotari camere: Hotelul Belvedere are o capacitate de cazare de 76 locuri dispuse in 17 camere cu pat matrimonial, 17 camere twin, 1 garsoniera, 3 apartamente. Garsonierele dispun de pat matrimonial si canapea extensibila iar apartamentele sunt compuse din dormitor si living cu canapea extensibila.Toate camerele sunt dotate cu Tv cablu, minibar, telefon, baie proprie.

 

Servicii de masa: Masa se poate servi in restaurantul propriu

Detalii oferta
Mic dejun
  • Sauna
  • Masa : Mic dejun
  • Camera : Double 3*
Camera Data intrare Data iesire Nopti Tip masa Pret/persoana Transport
-
Single 29-12-2017 02-01-2018 4 02.01 Mic dejun 2076 RON individual
  • Sauna

DESPRE STATIUNE

Staţiunea Băile Govora este situată în judeţul Vâlcea, în zona depresionară subcarpatică din nord-estul Olteniei la o distanţă de 20 km. de Rm. Vâlcea.

Parcul balnear din Govora, cel mai mare parc balnear din România cu o suprafață de aprox. 20 ha și alei cu o lungime totală de 5-6 km, a fost proiectat de arhitectul peisagist Emil Pinard în anul 1930, și este unic prin arhitectura sa specifică începutului secolului al XX – lea. 

Ecosistemul său care reuneşte specii indigene de foioase, unele caracteristici arealului montan (conifere) şi specii exotice care convieţuiesc într-o armonie desăvârşită întăresc senzaţia de unicitate şi grandoare.

Una din terapiile foarte eficiente de la Govora, este cura de teren, mai exact sunt plimbările în aer liber foarte recomandate de medici.

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.