Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Doina
Litoral Romania
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel Doina
Neptun

Profil: Tratament Situare: Hotelul Doina este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.


  • Masa : Breakfast
  • Camera : DBL Parter
Camera Data intrare Data iesire Nopti Tip masa Pret/persoana Transport
-
Dubla etaj 22-10-2017 28-10-2017 6 fara 737 RON individual
DBL Parter 22-10-2017 28-10-2017 6 Breakfast 695 RON individual
DBL Parter 22-10-2017 28-10-2017 6 Breakfast 1116 RON individual

  

Profil : Tratament

Situare : Hotelul  Doina  este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.

Info hotel: . Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinic? Doina) si un Centru de Conferinte modern. Amplasat in centrul statiunii Neptun la 200 m de gara si la 300 m de plaja este aproape de Complexul Comercial (Bazar). Hotelul are baza proprie de tratament si se pot face urmatoarele proceduri: cura balneo-fizoterapie, impachetari cu namol cald, cur? gerovital, electroterapie, kinoterapie, gimnastica, masaj, geriatrie pentru  boli reumatice, hidroterapie, tratament cosmetic, aerosoli, microsaune, infrarosii, laborator analize.

Camere: Hotelul are camere  dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, uscator de par, frigider, telefon. Hotelul are 320 camere dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala, mini bar. La parter, sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu handicap.

Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul propriu cu specific romanesc si international, dar si pe terasa restaurantului Doina.  Restaurantul cu terasa ( 630 locuri ) ofera, intr-o atmosfera eleganta, o varietate de preparate traditionale romanesti si specialitati culinare internationale.

Servicii gratuite: Piscina, corespondenta, informatii-rezervari CFR, rezervari locuri la restaurante, internet.

Servicii cu plata: Telefon, presa, parcare, inchirieri halate de baie.

Facilitati pentru copii: Pentru maxim 2 copii intre 0 si 14 ani neimpliniti se ofera gratuitate la cazare fara pat suplimentar, in camera cu 2 adulti. In cazul in care se solicit? pat suplimentar) se va pl?ti 50% din tariful de cazare platit de adult, fara mic dejun; masa se plateste integral. Copiii intre 14 si 16 ani impliniti care se cazeaza in camera cu 2 adulti platesc 70% din tariful de cazare fara mic dejun si primesc un pat suplimentar. 

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atrac?ii in zon? : Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata: practicarea de sporturi nautice : yole, jet-sky, sky nautic, plimbari cu barca sau hidrobicicletele pe cele doua lacuri din statiuni, paint ball, plimbari cu caleasc? trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber. 

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.