Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Impact G
Litoral Romania
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel Impact G
Costinesti

Profil: Economic. Situare: Este situat la aproximativ 100 m de mare, plaja fiind larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.


  • Camera : Double

 Profil: Economic. 

Situare: Este situat la aproximativ 100 m de mare, plaja fiind large, cu nisip fin si intrare line in mare.

Info hotel: Hotelul ofere conditii excelente de cazare in centrul staeiunii tineretului. Hotelul are o receptie moderne cu magazine.

Camere: Personal profesionist. O atitudine pozitiva, la Hotel Impact g te simti chiar in vacanta. 5 minute pana la plaja, lacul este chiar in fata hotelului, la cateva sute de metri de parcul de distractii si de aleea magazinelor din Costinesti.

Hotelul  are camere duble cu grup sanitar propriu si cabine de dus, pardoseli de gresie cu covorase, us noi de acces in camere, mobilier nou deosebit. Camerele sunt prevezute cu  balcon. Cazare in 70 de camere duble cu bei proprii, Tv, frigider si aer condieionat, pardoseli de gresie cu covorase, tamplerie Pvc, mobilier nou deosebit. 20 de camere dispun de vedere la mare. Parcare pezite in curtea uniteeii. .Camere duble sunt dotate cu grup sanitar propriu si cabine de dus, pardoseli de gresie cu covorase, tamplerie Pvc, uei noi de acces in camere, mobilier nou deosebit, camerele sunt prevezute cu balcoane, recepeie moderne cu magazine de unde se pot achizieiona produse si bunuri valorice. 

Restaurant: Masa se serveste in sistem bon valoric in cadrul restaurantului propriu.

Servicii gratuite: Transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pestrarea obiectelor de valoare, informaeii turistice, comenzi taxi, pestrarea bagajelor.

Servicii cu plata: Inchiriere jocuri distractive, biliard, telefonie locala, interurbana, internationala.

Facilitati pentru copii:  Pentru maxim 2 copii pana la 12 ani se ofere gratuitate la cazare cu 2 adulei pletitori in camere, fere pat suplimentar. In cazul in care se solicita pat suplimentar atunci se achite 50% din tariful de cazare al unui adult. Patul suplimentar este obligatoriu pentru un copil de peste 12 ani si se tarifeaze cu 50% din tariful de cazare al unui adult. 

 Animale de companie: : se accepte animale de companie numai in camerele de la parter, cu condieia prezenterii la receptie a carnetului de senetate si a achiterii unei taxe de 30% din tariful de cazare al unei camere.  

 Atraceii in zone: Golful Francezului, Obeliscul, Epava Evanghelia. Cursuri de echitaeie.

Cursurile se tin in padocurile din spatele hanului iar pentru plimbari celere se fac excursii cu grupul sau individual pe malul merii si in imprejurimi.

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.