Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Perla
Litoral Romania
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel Perla
Mamaia

Profil: Recomandat familiilor cu copii. Situare:Hotelul este situat la intrarea din partea de sud a statiunii, In apropiere de Satul de Vacanta, de complexul comercial Perla.


Nu exista oferte !

Profil: Recomandat familiilor cu copii.

Situare:Hotelul este situat la intrarea din partea de sud a statiunii, In apropiere de Satul de Vacanta, de complexul comercial Perla.

Info hotel: Hotelul face parte din lantul hotelier 'Phoenicia Hotels & Resorts'. Hotelul ofera urmatoarele facilitati: restaurant cu specific international, crama, baruri, piscina, sala de conferinte de 200 locuri si parcare proprie.

 Camerele sunt dotate cu TV, minibar si aer conditionat. Camerele nu au balcon.

Restaurant: Hotelul detine trei restaurante, unul cu specific international, unul cu specific romanesc, de crama, care se afla la etajul 11 si unul pentru ceremonii cu o capacitate de 600 persoane.

Servicii gratuite: TV, frigider, aer conditionat, pastrarea valorilor in seiful hotelului, Internet, trezirea turistilor la cerere, parcare, transport si depozitare bagaje, informatii turistice, accesul la piscina, transmiterea corespondentei.

Servicii cu plata: Spalat, calcat, coafor-frizerie, masaj, sala de conferinte, servicii postale, servicii telefonice.

Avantaj copii: Copiii Intre 0-5 ani (neImpliniti) au gratuitate la cazare, mic dejun si all inclusive fara pat suplimentar. Un copil peste 5 ani insotit de 2 adulti este cazat gratuit In camera dubla, fara pat suplimentar. La masa copilul cu varsta intre 5-12 ani achita 50% din valoarea integrala, iar cel cu varsta peste 12 ani achita masa integral. Pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Telegondola, Aqua Magic.

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.