Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Sulina
Litoral Romania
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel Sulina
Mamaia

Profil: Recomandat familiilor cu copii. Situare: Hotelul se Invecineaza cu hotelul Flora, fiind amplasat In zona centrala a statiunii, la 5 minute de Cazino, o zona excelenta pentru promenada, relaxare si cumparaturi.

Detalii oferta
Mic dejun
  • Masa : Mic dejun
  • Camera : Dubla matrimoniala 3*
Design incitant

 Profil: Recomandat familiilor cu copii. 

Situare: Hotelul se Invecineaza cu hotelul Flora, fiind amplasat In zona centrala a statiunii, la 5 minute de Cazino, o zona excelenta pentru promenada, relaxare si cumparaturi.

Info hotel:. Hotelul a fost renovat si modernizat In ultimii ani, oferind conditii de cazare foarte bune. Hotel Sulina Mamaia pune la dispozitie 135 de camere duble si matrimoniale prevazute cu mobilier nou, televizor si minibar. Restaurantul hotelului are o capacitate de 100 de locuri si este prevazut cu o terasa In aer liber, orientata catre mare.

Camere: Toate camerele din incinta hotelului sunt prevazute cu grup sanitar propriu, televizor, minibar si cablu tv. Apartamentele sunt alcatuite din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial si sunt dotate cu aer conditionat. Camerele si apartamentele amplasate la etaj sunt prevazute cu balcon. Toate camerele au fost dotate cu aer condionat, LCD TV, perdele si covorase noi in anul 2013. Restaurantul hotelului are o capacitate de 100 de locuri si este prevazut cu o terasa In aer liber, orientata catre mare.

 Servicii gratuite: Pastrarea obiectelor de valoare, trezirea clientilor la cerere, informatii turistice si culturale, depozitarea bagajelor, parcare, acordarea primului ajutor In caz de urgenta (trusa medicala), primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti. 

Servicii cu plata: Spalat/ calcat obiecte personale, Inchiriere cearceaf plaja, curierat si comisionerat, inchirieri jocuri (table, sah, rummy), servicii telefonice. 

Facilitati pentru copii: Primul copil cu varsta Intre 0-12 ani are gratuitate la cazare fara pat suplimentar, iar cel de-al doilea copil cu varsta Intre 0-12 ani si copilul intre 12-16 ani achita valoarea utilitatilor cu pat suplimentar asigurat. Pentru copiii intre 0-5 ani masa este gratuita, cei intre 5-10 ani achita 50% din valoarea micului dejun, iar cei peste 10 ani platesc integral micul dejun.  

  Animale de companie: Accesul nu este permis. 

  Atractii in zona: Teatrul de Vara, Aqua Magic. 

   

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.