Site-ul este in versiunea beta ! Pentru sugestii/reclamatii va rugam sa ne contactati !
Traian
Litoral Romania
Cauta
Cauta
Tara Locatie Tip oferta Hotel Data intrare Data iesire Nopti Pret
75 EUR 2000 EUR

Hotel Traian
Neptun

USP: Langa Teatrul de Vara Profil: Economic. Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii, langa drumul de acces catre plaja Steaguri, la 300 de metri de plaja. Hotelul are in apropiere Teatrul de Vara Neptun, centrul commercial, Zona Prichindel.


Nu exista oferte !

Profil: Economic.

 Situare: Hotelul este situat in centrul statiunii, langa drumul de acces catre plaja Steaguri, la 300 de metri de plaja. Hotelul are in apropiere Teatrul de Vara Neptun, centrul commercial, Zona Prichindel.

 Info hotel: Hotelul dispune de 65 de camere duble si un cochet bar de zi. Situat intr-o zona linistita, hotelul poate fi o buna alegere pentru petrecerea unui sejur ieftin, dar cu servicii corecte.

 Camere: Camerele dispun de baie proprie cu dus complet renovate, TV cablu, minibar. Camerele de la etaj au balcon, cele de la parter nu au balcon. Tariful unei camere single este de 80% din tariful unei camere duble si se vor accepta doar cu  confirmarea prestatorului. 

 Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Masa se poate servi la noul Restaurant 2D. Serviciile de masa sunt optionale.

 Servicii gratuite: Informatii turistice, comenzi taxi, distribuirea corepondentei.

 Servicii cu plata: Servicii de calcatorie-spalatorie. Contra cost, turistii cazati la Hotel Traian pot intra la piscina exterioara de la Complex 2D.

 Avantaj copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc. Pentru micul dejun ,pranz sau cina se acorda gratuitate pentru copiii cu varsta intre  0-2 ani, intre 2-12 ani se achita 50% din loc, peste 12 ani se achita masa integral.

Accesul cu animale : Se accepta accesul cu animale de companie, pentru care se achita 40% din valoarea unui loc in camera dubla.

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti logat.