Petal flowers
+40 VEZI TELEFON

Revelion 2018
la Baile Govora

Hotel Belvedere *** | 29.12.2017 - 02.01.2018

Rezerva-ti acum un revelion de vis!

Oferta
Hotel Belvedere *** - Baile Govora

Perioada: 29 dec 2017 – 02 ian 2018

Numar nopti: 4

Servicii incluse: cazare cu pensiune completa si cina festiva de Revelion

Bonus: vizita la Salina Ocnelor Mari ( transport inclus) si excursie la Dragasani cu degustare de vinuri


Pret:
1629 lei/persoana

* In limita locurilor disponibileDespre Hotel Belvedere

Localizare: Hotel Belvedere de 3 stele, este situat in statiunea Govora, intr-o zona ce ofera o panorama splendida asupra orasului. Este alergerea ideala atat pentru week-end-uri, vacante de odihna cat si pentru sejururi de tratament, atat pentru team building-uri cat si pentru tabere, cantonamente, cursuri sau conferinte.


Dotari generale: Restaurant (94 locuri), terasa (64 locuri), bar de zi (20 locuri), lift, parcare, parc propriu, foisor, sala de conferinte (80 locuri), baza de refacere (cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare), internet.


Dotari camere: Hotelul Belvedere are o capacitate de cazare de 76 locuri dispuse in 17 camere cu pat matrimonial, 17 camere twin, 1 garsoniera, 3 apartamente. Garsonierele dispun de pat matrimonial si canapea extensibila iar apartamentele sunt compuse din dormitor si living cu canapea extensibila.Toate camerele sunt dotate cu Tv cablu, minibar, telefon, baie proprie.


Servicii de masa: Masa se poate servi in restaurantul propriu

REZERVA ACUM ONLINE!

(schimba imaginea)
CAPTCHA Image
campurile obligatorii sunt marcate cu *
timp de raspuns maxim 8 h

TRATAMENT

Baza de tratament a hotelului este renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf cunoscute si utilizate inca din 1866. Baza de tratament dispune de cabinete pentru aerosoli, sala de fitness, sauna, masaj, bazin de recuperare.

Tipuri de proceduri: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, bai cu bioxid de carbon, impachetari cu namol cald, pneumoterapie, aerosoli, masaj, masaj subacval, cure interne cu apa minerala.

Consultatia medicala se achita la fata locului.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.

Tratament

ATRACTII TURISTICE

Manastirea Govora, începuta de Vlad Dracul, în secolul al XV-lea, refacuta de Radu I si înzestrata mai apoi de Matei Basarab cu o tiparnita, la care s-a tiparit cea dintâi carte de legi româneasca.

Manastirea Horezu, înaltata în 1693, de C. Brâncoveanu si inclusa în patrimoniul UNESCO în 1995.

Manastirea Dintr–un Lemn (sec. 17) ascunde o icoana facatoare de minuni a Fecioarei Maria.

Manastirea Bistrita (1491).

manastire

DESPRE STATIUNE

Staţiunea Băile Govora este situată în judeţul Vâlcea, în zona depresionară subcarpatică din nord-estul Olteniei la o distanţă de 20 km. de Rm. Vâlcea.

Parcul balnear din Govora, cel mai mare parc balnear din România cu o suprafață de aprox. 20 ha și alei cu o lungime totală de 5-6 km, a fost proiectat de arhitectul peisagist Emil Pinard în anul 1930, și este unic prin arhitectura sa specifică începutului secolului al XX – lea.

Ecosistemul său care reuneşte specii indigene de foioase, unele caracteristici arealului montan (conifere) şi specii exotice care convieţuiesc într-o armonie desăvârşită întăresc senzaţia de unicitate şi grandoare.

Una din terapiile foarte eficiente de la Govora, este cura de teren, mai exact sunt plimbările în aer liber foarte recomandate de medici.

Baile Govora

GALERIE FOTO